Món Esport
L’explosió de Pedri dispara el seu valor de mercat
  • CA

El rendiment extraordinari de Pedri és, sense cap mena de dubte, una de les grans notícies de la temporada per al Barça. El migcampista canari, que tot just acaba de fer 18 anys, ja és considerat un titular indiscutible al conjunt blaugrana, que el setembre del 2019 va pagar 5 milions d’euros –el seu valor de mercat– pels seus serveis. En aquell moment, i encara que al Las Palmas deixava entreveure unes condicions espectaculars, era una incògnita si la promesa es convertiria en realitat i si estaria a l’altura d’un club tan exigent com el culer. No ha necessitat ni mig any per demostrar que sí.

L’explosió de Pedri ha tingut conseqüències, evidentment, en el seu valor. En la seva última actualització, el portal especialitzat Transfermarkt li adjudica un preu de 50 milions d’euros, el mateix que Philippe Coutinho i Eden Hazard, els traspassos més cars de la història del Barça i del Madrid, respectivament. En un any i mig, el canari ha multiplicat per deu la seva taxació. Ni els més optimistes podrien haver-se imaginat que la secretaria tècnica blaugrana aconseguiria encertar tant, sobretot després de gastar-se molts diners en fitxatges milionaris que no han ofert el resultat esperat.

Actualment, Pedri és el sisè futbolista del Barça més car. En el rànquing de jugadors espanyols ocupa la mateixa posició, mentre que si la perspectiva s’amplia a tots els esportistes de LaLiga, només baixa al 16è lloc. En tot el món només hi ha 71 futbolistes que tinguin més valor que ell. Totes aquestes dades reflecteixen a la perfecció que l’explosió de la jove perla ja menja en la mateixa taula que els millors jugadors del planeta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa