Món Esport
Les explicacions de Víctor Font: “Amb Jordi Majó vam fer una excepció que no hauríem d’haver fet”
  • CA

Víctor Font ha aprofitat una entrevista a la Cadena SER per donar el seu punt de vista respecte a la polèmica que el va envoltar divendres passat, quan va incorporar al seu projecte Jordi Majó i, al cap de menys de quatre hores, el va fulminar per diverses publicacions del passat a les xarxes socials en què “manifestava expressions incompatibles amb l’escrupolosa cultura democràtica” de Sí al futur. El precandidat a les eleccions a la presidència del Barça ha confessat que “vam fer una excepció que no hauríem d’haver fet”.

“Vam improvisar i això ens ha demostrat que la improvisació i la incorporació de membres a la nostra junta directiva no són bones amigues. Estem mirant endavant, això ja és aigua passada. La situació del club ens demana que utilitzem el temps que tenim per explicar la nostra proposta als socis”, ha declarat un Font que considera que “la ideologia política no té gens d’importància en el nostre projecte” i que “no volem fer ús del Barça per fer política”.

A més, l’aspirant a ocupar la zona noble del Camp Nou ha reivindicat Sí al futur com un projecte “transversal”. “La nostra prioritat ha estat, des de fa molts anys, aglutinar el talent que hi ha dins del barcelonisme amb independència del que pensa cadascú. Tenim molt clar quines són les arrels fundacionals del club. Això no només ho respectarem, sinó que serem ferms en aquest sentit”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa