L’experiència impactant amb el coronavirus de l’exblaugrana Rüstü, en estat greu

Rüştü Reçber, exporter de Barça, continua lluitant contra el coronavirus. Segons ha transcendit en les darreres hores, l’exblaugrana es troba en la Unitat de Cures Intensives en estat greu després que el virus hagi arribat als seus pulmons. La seva dona, Işıl Reçber, la mateixa que va revelar que l’exjugador va donar positiu en Covid-19, ha donat detalls respecte a l’experiència de Rüştü amb la malaltia que s’ha estès mundialment.

“Les darreres 72 hores han estat molt difícils, espero que a partir d’ara tot millori. Vull donar les gràcies infinites a tots els que estan amb nosaltres en aquests moments. Aquesta és la batalla d’un ésser viu contra un nou virus que ha canviat de mida i no és conegut pel cos humà”, ha explicat a les xarxes socials. “La detecció primerenca és molt important. Aquest virus no es queda a la gola o al nas, es mou ràpidament i arriba als pulmons, on comença la pneumònia”, ha afegit.

Aquests van ser, sempre segons ha informat Işıl Reçber, els símptomes que va patir Rüştü: “Va tenir, durant dies, febre i símptomes estranys que no s’han experimentat, sentit o vist abans. Va patir una forta debilitat, fatiga, pèrdua de l’apetit… La pell se li va tornar gris, com els llavis. Respirava ràpidament i tenia dificultar per fer-ho, a més d’una tos que no s’acabava. Tampoc no parlava i tenia el pols irregular”.Més notícies

Nou comentari