Un exjugador del Barça: “Sento impotència amb el que està passant a Catalunya”

"Sento impotència, he hagut de viure tot aquest procés de manifestacions i protestes des de lluny. Des de lluny es pot fer poc", ha declarat Marc Crosas

Marc Crosas és un dels personatges relacionats amb l’esport català que més s’ha manifestat en els darrers anys contra la repressió de l’Estat espanyol a Catalunya. Ferm defensor de la llibertat dels presos polítics i el dret a decidir, l’exjugador del Barça està seguint des de Mèxic tot el que està passant al seu país de procedència, quelcom que no li està sent gens fàcil.

“Ja fa molt de temps que vaig marxar de Catalunya. Ho vaig fer el 2008. Sento impotència, he hagut de viure tot aquest procés de manifestacions i protestes des de lluny. Des de lluny es pot fer poc. Em considereu un dels esportistes que sí que parlen i diuen a la seva respecte a la situació. Tot i que sempre acabem rebent insults, la meva situació sempre ha estat molt més fàcil. Des de lluny és més fàcil alçar la veu per Catalunya i dir el que penses”, ha assegurat a TV3.

Més informació

Nou comentari