Món Esport
Un exentrenador de Pedri revela un error del Madrid que pot ser històric
  • CA

Pedri és una de les promeses més il·lusionants del Barça. El canari va arribar al club blaugrana procedent del Las Palmas de Pepe Mel, que ha desvelat un error del Reial Madrid que hauria pogut canviar la història. Segons el tècnic madrileny, el conjunt blanc va mostrar interès pel jove migcampista, que tot just començava a despuntar a les Illes Canàries. De tota manera, la directiva merengue va acabar descartant la incorporació de Pedri, cosa que Mel va considerar “un error”.

Posteriorment, va arribar el Barça, que sí que va creure en el talent del canari. El club culer va fer “un acte de fe” i va apostar pel fitxatge d’un jugador gairebé sense experiència com a professional. Segons Mel, el Barça va ser el principal creient i es va acabar enduent un futbolista de 18 anys amb una projecció incalculable. El Madrid no ho va veure clar, i ara se’n pot penedir molt si el canari segueix jugant com ho ha fet aquesta temporada.

La jugada no li hauria pogut sortir millor al conjunt blaugrana. Pedri ha demostrat sobradament el seu talent amb actuacions memorables al Camp Nou en la seva temporada de debut. Ha aconseguit un rol important en els plans de Koeman, i també està disputant tots els minuts amb la selecció espanyola durant l’Eurocopa. La seva classe és més que evident i l’eror del Madrid podria marcar la història futura del futbol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa