Món Esport
Els sis possibles rivals del Barça al play-off d’accés a l’Europa League
  • CA

L’eliminació del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona a la fase de grups de la UEFA Champions League ja és una realitat i ara als culers no els hi queda cap altra opció que assumir que, durant aquesta temporada com a mínim, seran un conjunt d’Europa League. Així doncs, el Barça té per endavant un nou camí europeu que, tot i que serà molt menys il·lusionant, seguirà uns passos similars als de la Lliga de Campions. Per això, com sempre passa després de la fase de grups, se celebrarà un sorteig per a la pròxima ronda.

Tanmateix, cal tenir en compte que, amb el nou format de l’Europa League, els de Xavi Hernández encara no tenen garantit l’accés a aquesta competició. Abans, hauran de superar una ronda prèvia, una mena de play-off, contra un dels segons classificats a la fase de grups de l’Europa League. A l’hora de la veritat, seran uns setzens de final on no hi participaran els primers de grup, ja que aquests han passat directament als vuitens. En aquesta ronda, tercers classificats de la Champions i segons de l’Europa League es veuran les cares.

El Barça, doncs, hauria de tenir vuit possibles rivals, però com que dos d’aquests són equips que juguen la Lliga Santander, el Reial Betis i la Reial Societat, no es podran creuar amb els blaugranes al sorteig dels setzens de final. D’aquesta manera, els sis contrincants contra els quals es podria enfrontar l’equip de Xavi Hernández són els següents: el Glasgow Rangers escocès, el Nàpols italià, l’Olympiakos grec, la Lazio italiana, l’Sporting de Braga portuguès i el Dinamo de Zagreb croat.

El sorteig en qüestió se celebrarà el pròxim dilluns 13 de desembre i el Barça té clar quin és el rival a evitar. El Nàpols és el tercer classificat de la Serie A i pot competir de tu a tu sense problemes contra els blaugranes. D’altra banda, la Lazio també disputa aquesta lliga, una de les més importants d’Europa, però el seu rendiment és molt inferior. L’Sporting de Braga seria el tercer rival més exigent, mentre que els altres, en jugar a competicions domèstiques molt més modestes, serien les opcions preferides per als culers.



Més notícies
Memphis Depay, contra el Bayern | Europa Press
El partit contra el Bayern col·lapsa la infermeria del Barça
Notícia: El partit contra el Bayern col·lapsa la infermeria del Barça
Comparteix
Xavi rep l'enèsima mala notícia després de l'eliminació de la Champions
Els jugadors del Barça intenten defensar una rematada de cap de Müller | Europa Press
L’eliminació de la Champions comportarà una purga imminent al Barça
Notícia: L’eliminació de la Champions comportarà una purga imminent al Barça
Comparteix
El club es planteja buscar sortida a fins a cinc jugadors del primer equip masculí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa