Món Esport
Quan i on veure el primer partit del Barça a l’Europa League

El Futbol Club Barcelona jugarà per primera vegada a la seva història l’Europa League, des que la segona competició continental porta aquest nom. Els blaugranes rebran el Nàpols italià als setzens de final al Camp Nou, en un partit que calibrarà les ganes que pugui tenir l’equip de Xavi Hernández de prendre’s seriosament aquest torneig. La Lliga sempre serà el gran objectiu, no per guanyar-la, però sí per quedar entre els quatre primers classificats i, justament, evitar l’Europa League el curs vinent i classificar-se per a la UEFA Champions League. Tot i això, aixecar un títol aquest curs és quelcom que no entrava als plans dels culers, així que avançar rondes a l’Europa League podria insuflar ànims i moral a l’equip culer.

Xavi Hernández torna al passat més immediat i tornarà a tenir un equip de mínims per enfrontar-se al Nàpols. L’eix de la defensa és una de les posicions més tocades, ja que Ronald Araujo, Clément Lenglet i Samuel Umtiti són baixa, així que haurà de fer servir Gerard Piqué i Eric Garcia. Aquest segon va sortir molt discutit del darrer duel dels culers contra l’Espanyol. Tampoc no podrà comptar amb Dani Alves, que no està inscrit, ni els també lesionats Memphis Depay, Ansu Fati, Sergi Roberto i Alejandro Balde. A més a més, ha assegurat que farà rotacions pensant en el pròxim partit de Lliga. Per tant, l’alineació de Xavi podria ser la següent: Ter Stegen; Dest, Eric Garcia, Piqué, Jordi Alba; Nico, Pedri, Gavi; Adama; Aubameyang, Dembélé.

El rival, el Nàpols, és un dels millors equips de la lliga italiana. El tècnic Luciano Spalletti està desenvolupant una gran tasca al capdavant del conjunt napolità i ha aconseguit que el seu club pugui tornar a lluitar per un scudetto. El davanter Victor Osimhen és un dels grans perills en atac, però també ho són noms tan coneguts com Lorenzo Insigne o Fabián Ruiz. Per tant, el Nàpols serà un gran perill per al Barça, si bé el conjunt italià té la Serie A com a prioritat, de la mateixa manera que passa amb el club culer, així que pot ser que tots dos equips no vagin al 100%.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i la Società Sportiva Calcio Napoli, corresponent a l’anada dels setzens de final de l’Europa League, es disputarà avui 17 de febrer al Camp Nou a les 18:45h. Es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Gabriel Izcovich.



Més notícies
Pedri, a San Mamés | Europa Press
Pedri explica les armes del Nàpols
Notícia: Pedri explica les armes del Nàpols
Comparteix
El canari, il·lusionat amb l'Europa League en la prèvia a l'eliminatòria contra els italians
Xavi Hernández, durant el Barça-Atlètic de Madrid | Europa Press
Xavi fa un balanç dels seus primers 100 dies com a entrenador del Barça
Notícia: Xavi fa un balanç dels seus primers 100 dies com a entrenador del Barça
Comparteix
El terrassenc en fa una valoració positiva malgrat els obstacles que ha tingut

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a febrer 17, 2022 | 18:03
    Ricard febrer 17, 2022 | 18:03
    A Catalunya Nord per televisió gratuïta RMC Story. No hi ha un acord amb aun diari català del nord? No mereixen la informació?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa