Eto’o i Puyol expressen les seves sensacions abans del clàssic

Els dos exjugadors del Barça han explicat quin partit esperen veure davant l'etern rival

Samuel Eto’o i Carles Puyol són dos dels futbolistes més importants i emblemàtics del Barça de la dècada dels 2000. A més, la seva intervenció als clàssics no passava mai desapercebuda. El primer, com a exjugador que va sortir rebotat del club blanc, portava el seu enuig amb els merengues a la gespa i feia grans actuacions, mentre que el central de la Pobla de Segur, actuant com a capità, traslladava la seva empenta a la resta de companys.

Després d’haver-se retirat com a futbolistes han continuat vinculats a l’entorn blaugrana i, sovint, expressen les seves opinions respecte a diversos temes d’actualitat del club. Aquest cop, tots dos han reaccionat al partit contra el Reial Madrid i han explicat què esperen que es vegi sobre la gespa del Camp Nou.

Per una banda, Samuel Eto’o ha mostrat la seva tristesa pel fet que no hi hagi públic a l’estadi: “Serà un partit molt estrany. És un camp molt bonic i veure’l buit en un clàssic no serà el mateix”. Tot i això, l’exdavanter camerunès no dubta de l'”espectacle” que es podrà veure sobre la gespa i assegura que “és un partit únic”.

Per la seva part, Carles Puyol ha refusat centrar-se en l’aspecte del coronavirus i ha preferit posar el focus en allò que ell creu que es veurà sobre el terreny de joc. “No hi ha un clar favorit”, ha assegurat, “els dos equips ho estan passant molt malament, així que el més probable és que surtin molt motivats i amb moltes ganes per evitar una derrota”.

Més informació

Nou comentari