Món Esport
Eto’o elogia Guardiola com a entrenador, “però no com a persona”

No és cap secret que Samuel Eto’o i Pep Guardiola no van tenir la millor relació possible quan van coincidir al Camp Nou. Cap dels dos no ho ha amagat i, en concret, l’exdavanter camerunès ha tornat a insistir en la qüestió. En la seva participació en el congrés Aspire Global Summit de Doha, ha assegurat que “estic enamorat de Guardiola com a entrenador, però no com a persona”.

“És el tècnic que millor m’ha sabut enviar el missatge. Jo he après a jugar a futbol amb ell. L’interpreta millor que ningú. La seva manera de traslladar-te la informació el fa diferent. És el millor encara que perdi partits“, ha apuntat un Eto’o que també ha elogiat un altre dels millors tècnics que va tenir, José Mourinho: “Em va deixar un mes a la banqueta i em feia escalfar durant el temps d’afegit. M’estava punxant perquè recuperés el millor nivell. Ho vaig fer. I ho vam guanyar tot amb un equip d’onze guerrers, d’una forma molt diferent”.

El camerunès, no obstant això, no es decanta ni per un ni per l’altre. “Si m’haig de quedar amb algú aquest és Luis Aragonés, perquè ell em va canviar la vida. Quan era jugador del Mallorca em va dir que ja ho havia fet tot i que havia de marxar a un altre equip per veure quin era el meu nivell real. Ell veia coses que jo no veia llavors. Tenia molta personalitat, però sabia jugar amb ella. Era com un pare per a mi. Si acabo sent entrenador, serà un gran honor assemblar-me a ell”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa