L’estratègia de Bartomeu per poder ajornar el vot de censura

Segons ‘Catalunya Ràdio’, la directiva del Barça podria aconseguir el seu objectiu d’endarrerir el procés

La directiva de Josep Maria Bartomeu vol endarrerir tant com pugui la celebració del vot de censura. Ho va deixar molt clar públicament aquest dijous Jordi Cardoner, vicepresident primer del Barça, i encara ho ha fet més la junta en les reunions que ha mantingut amb la Generalitat de Catalunya. La resposta que ha obtingut del Govern, no obstant això, no ha concordat amb els seus interessos: les autoritats sanitàries no veuen cap impediment perquè el referèndum es dugui a terme en les dates previstes, els dies 1 i 2 de novembre.

El Barça, tot i això, ha demanat 15 dies més i ha proposat els dies 15 i 16 de novembre per dur a terme la votació, quelcom que vulneraria els seus mateixos estatuts. Argumenta que necessita dues setmanes per implantar totes les mesures de seguretat requerides. La decisió es troba en mans del Govern, però és probable que no acabi acceptant la modificació de dates. Encara que això es produeixi, però, la directiva de Bartomeu no tirarà la tovallola: segons ha informat Catalunya Ràdio, si la Generalitat descarta ajornar el referèndum, el Barça posarà les urnes els dies 1 i 2 de novembre, però només en una única seu, el Camp Nou.

En aquest context, la pilota tornaria a estar a la teulada del Govern, que hauria de decidir si autoritza o no la celebració del referèndum. Tenint en compte que un dels requisits que ha imposat l’executiu al Barça per dur a terme la jornada democràtica és el d’afegir més punts de votació dels que havia previst, si el club blaugrana centralitzés el procés al Camp Nou, el més normal és que aconseguís la negativa desitjada. El moviment, però, no seria gens ètic.

Més informació

Comentaris

  biel Octubre 23, 2020 8:56 pm
  Bartomeu?, Ètica? ...... oxímoron
  Mala peça Octubre 23, 2020 10:09 pm
  El bartomeu és un gran antidemòcrata, és un perill públic pel FC BARCELONA, ha d'estar molt malament el club, perquè la seva obsessió per salvar el seu cul, sigui tan gran
  Ramon Octubre 23, 2020 10:44 pm
  Ni la casa del Kevin Spacey a Se7en és tan bruta.

Nou comentari