Món Esport
L’Espanyol es queixa públicament de l’horari del partit contra l’Eibar
  • CA

Després d’anunciar aquest dimarts el dia i l’hora del derbi català entre el Barça i l’Espanyol, LaLiga ha publicat aquest dimecres els horaris d’una nova jornada. El Barça visitarà el Valladolid el dissabte 11 de juliol a les 19.30 hores. Per segona vegada des que va reprendre’s la competició, els blaugrana no hauran de jugar a les 10 de la nit. El Madrid, l’altre equip abonat a aquesta franja, no l’ha pogut esquivar: s’enfrontarà al Granada el dilluns 13.

La polèmica de la jornada, no obstant això, ha afectat l’Espanyol. El conjunt blanc-i-blau ha vist com l’entitat que presideix Javier Tebas li ha programat el seu antepenúltim partit de la temporada, davant l’Eibar, a les 14.00 hores del diumenge 12 de juliol. Les previsions són de 28 graus, però no cal dir que la sensació tèrmica serà força superior. Tot està motivat, és clar, per la voluntat d’evitar que dos compromisos coincideixin i, en conseqüència, els ingressos fruit dels drets televisius es vegin afectats.

L’Espanyol, com no podria ser d’una altra forma, no s’ha quedat de braços plegats i ha fet una piulada en què ha deixat clar que “no considera apropiat jugar un 12 de juliol a les dues de la tarda”. “Els pronòstics de temperatura que elabora LaLiga no es corresponen amb les mesures reals al terreny de joc de l’RCDE Stadium a aquesta hora”, ha expressat amb contundència el club blanc-i-blau, que esgotarà fins al final les seves opcions de mantenir la categoria, encara que ara mateix la situació no convida, ni de bon tros, a l’optimisme.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa