L’Espanyol, indignat amb el Museu de Cera perquè vesteix Zamora del Barça

“Els 15 anys de Ricardo Zamora a l'Espanyol mereixen una altra consideració”, ha piulat el club blanc-i-blau

Polèmica entre l’Espanyol i el Museu de Cera de Barcelona, que aquest divendres ha reobert després d’una renovació integral i la incorporació de noves figures, entre elles la de Leo Messi. El club blanc-i-blau s’ha mostrat indignat amb el fet que el museu hagi vestit Ricardo Zamora amb la samarreta blaugrana.

“D’acord que Colom fos culer. Però els 15 anys de Ricardo Zamora a l’Espanyol mereixen una altra consideració”, ha piulat l’entitat perica, visiblement molesta amb la situació. “La setmana vinent ens comprometem a venir a explicar-vos tots els detalls que necessiteu per tal de corregir aquesta errada històrica flagrant”, ha afegit. Cal remarcar que, efectivament, Zamora va jugar 15 anys a l’Espanyol, mentre que només en va estar sis al Madrid i tres al Barça.

El compte oficial del Museu de Cera ha contestat a la publicació de l’Espanyol i ha explicat que “ja estem en procés de solucionar-ho i en les pròximes setmanes tindrem una sorpresa que segur que us encantarà!” “Estem encantats que vingueu la setmana que ve, si ens dieu dia i hora aquí us esperem”, ha afegit.

Més informació

Comentaris

    ave-maría Desembre 5, 2020 12:05 pm
    Que no va jugar al Barça . . . .? I doncs . . . .
    Ramon Desembre 5, 2020 9:24 am
    M'estranya que realment dugui la samarreta blaugrana, perquè el reglament obliga a què sigui clarament diferent a la resta de l'equip. Però si ara li posen la samarreta de l'Espanyol, els turistes el prendran per argentí.

Nou comentari