L’equip que més perseguia Rafinha descarta la seva arribada

Marcelino ha assegurat en roda de premsa que el futbolista del Barça no jugarà cedit al València

En una mateixa roda de premsa Marcelino García Toral ha donat a entendre que Rafinha era un dels seus objectius principals en aquest mercat de fitxatges i ha confirmat que no arribarà. El tècnic del València ha explicat que “el club m’ha comunicat que la propietat no havia donat el vistiplau a Rafinha com a cedit”. D’aquesta manera, el club que havia mostrat més interès en el futbolista del Barça refusa definitivament incorporar-lo aquesta temporada.

L’entrenador asturià porta tot l’estiu pressionant perquè es compleixin les seves peticions. Però les desavinences entre la direcció esportiva i els propietaris del club han fet que el club xe hagi viscut un mercat de fitxatges convuls en el qual molts interessos de Marcelino han quedat en res. El de Rafinha ha estat segurament el més evident pel fet que era assequible i tant el Barça com el jugador semblaven disposats a acceptar les condicions.

El tècnic del quart classificat la temporada passada assumeix que el devenir sobre Rafinha “l’haig d’acceptar i l’accepto”, però assegura que el seu equip necessita “un migcampista polivalent que augmentarà el potencial ofensiu”. D’aquesta manera, tot apunta, més encara, que el petit dels Alcántara, que a més està comptant amb molts minuts en aquest inici de temporada, jugarà aquest any sota les ordres d’Ernesto Valverde.

Més informació

Nou comentari