Món Esport
L’equip femení del Barça jugarà al Camp Nou el dia de Reis
  • CA

El Barça ha anunciat aquest divendres que el seu equip femení jugarà un partit al Camp Nou per primera vegada des que la secció va professionalitzar-se. El club blaugrana ha escollit el derbi català contra l’Espanyol, corresponent a la Primera Iberdrola i previst per al pròxim 6 de gener a les sis de la tarda, per commemorar el 50è aniversari del partit que el 25 desembre del 1970 el conjunt de dones Selecció Ciutat de Barcelona va disputar al camp culer.

 Sense cap mena de dubte, les de Lluís Cortés protagonitzaran, el dia de Reis, una fita tan històrica com esperada. El futbol femení fa molts anys que enderroca tots els murs que se li col·loquen al davant i, en aquesta lluita, el Barça ha de ser un club pioner. L’aposta incondicional per la secció ha estat una de les grans llums del mandat de Josep Maria Bartomeu. Malauradament, les mesures de prevenció contra el coronavirus impediran que l’afecció blaugrana acompanyi l’equip al Camp Nou i demostri que vol que el nou president faci tot el possible per impulsar encara més el projecte.

És molt important, no obstant això, tenir en compte que les futbolistes culers han deixat clar que el fet de jugar al Camp Nou les il·lusiona, només faltaria, però que la prioritat ha de ser treballar en la fidelització i l’impuls esportiu de la secció. En aquest sentit, serà molt important que els aspirants a la presidència tinguin clar que el futbol femení ha de ser un dels pilars de les seves propostes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa