Engeguen una campanya perquè el Barça inclogui el llaç groc en la seva imatge corporativa

La iniciativa 'Més que un llaç', que ja ha recollit més de 50 signatures, vol que es promogui un referèndum entre els socis culers per decidir-ho

Campanya perquè el Barça inclogui el llaç groc en la seva imatge corporativa.

Campanya perquè el Barça inclogui el llaç groc en la seva imatge corporativa. | ‘Més que un llaç”

Més que un llaç. Així es diu la iniciativa d’un grup de socis i aficionats del Barça “que té l’objectiu de promoure un referèndum entre la massa social blaugrana sobre la conveniència que el club utilitzi el llaç groc en la seva comunicació corporativa”. Aquest col·lectiu demana “que el club mostri el seu suport i a la vegada faci d’altaveu de la situació injusta que viuen els empresonats, exiliats i confinats que van promoure el referèndum d’autodeterminació de l’1-O”.

 

El manifest ja ha estat signat per més de 50 persones, entre les quals s’hi troben personalitats com el diputat Ferran Civit, Màrius Serra, Roger Vinton, Quico Pi de la Serra. Aquest mostra la preocupació en relació “a la vulneració de drets i llibertats” que s’està produint a Catalunya i demana que “tan si ets soci com si no, ajuda’ns a fer que el Barça, l’altaveu més gran del nostre país, es posicioni en la defensa dels drets humans”. La plataforma, aliena a qualsevol partit polític, també ofereix la possibilitat de fer una donació o convertir-se en voluntari i ajudar en la recollida de signatures.

 

Les peticions de Més que un llaç són, entre d’altres, que “davant i darrere de l’eslògan ‘Més que un club’ que es dibuixa a les cadires de la segona graderia, s’hi afegeixi un llaç groc“, “que es pengi un llaç groc als marcs dret i esquerre del display digital que es col·loca davant dels portaveus en les rodes de premsa de membres del club”, “que es visualitzi un llaç groc als perfils de totes les xarxes socials del Club i als marcadors del Camp Nou i del Palau Blaugrana” i “que es promoguin activitats solidàries de suport als empresonats, exiliats i confinats tant a l’interior com l’exterior de les instal·lacions del club“.

 

El manifest de #MésQueUnLlaç

 

 

“Un dels altaveus internacionals més potent que té Catalunya és el FC Barcelona. Aquesta és una campanya que va més enllà de posicionaments polítics concrets, la seva intenció és protegir i fomentar la defensa la democràcia i l’aplicació dels de drets humans.

 

Ara és l’hora, doncs, de passar de les paraules als fets i fer front a aquesta situació de repressió antidemocràtica i ser fidels i coherents amb la història blaugrana i la seva massa social, i sobretot, és l’hora de fer costat i donar escalf als empresonats (Carme Forcadell, Dolors Bassa, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez), als exiliats (Clara Ponsatí, Meritxell Serret, Anna Gabriel, Marta Rovira, Carles Puigdemont, Toni Comín, Jordi Puig i Adrià Carrasco) i a Tamara Carrasco, que es troba en situació de confinament al seu municipi de Viladecans.

 

Per tot això, si la majoria dels socis del Barça hi donen suport en referèndum, entre les diverses actuacions que es podrien realitzar en la comunicació corporativa de l’entitat, PROPOSEM:

 

  • Que davant i darrere de l’eslògan ‘Més que un club’ que es dibuixa a les cadires de la segona graderia, s’hi afegeixi un llaç groc.
  • Que es pengi un llaç groc als marcs dret i esquerre del display digital que es col·loca davant dels portaveus en les rodes de premsa de membres del Club.
  • Que es visualitzi un llaç groc als perfils de totes les xarxes socials del Club.
  • Que es visualitzi un llaç groc al marcador de l’estadi durant els partits del primer equip de futbol, i al marcador del Palau Blaugrana durant els partits dels primers equips de les seccions de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei.
  • Que es mantingui de manera simbòlica buida la cadira que presideix la llotja del Camp Nou amb un llaç groc al respatller.
  • Que es promoguin partits solidaris amistosos per tal de recaptar fons per a les defenses dels empresonats, exiliats i confinats.
  • Que es promoguin activitats solidàries de suport als empresonats, exiliats i confinats tant a l’interior com l’exterior de les instal·lacions del club amb el suport incondicional de l’entitat.

 

Per un FC Barcelona viu, ferm i convençut en la defensa dels ideals i valors democràtics, la separació de poders i la llibertat d’expressió, de pensament i de manifestació. Per un FC Barcelona que sigui, de veritat Més Que Un Club, ara és l’hora de: #MésQueUnLlaç”.

Nou comentari