Món Esport
Enèsima defensa de Valverde a Coutinho: “És un jugador que participa molt”
  • CA
Ernesto Valverde i Santiago Solari, durant el Clàssic de Copa. | EFE

Coutinho ha estat el gran perdedor del Clàssic. El brasiler ha estat la gran nota negativa d’un empat entre Barça i Reial Madrid que ho ha deixat tot obert per a la tornada al Santiago Bernabéu. Avui d’extrem esquerre, el ‘7’ ha perdut una gran quantitat de pilotes i ha tornat a no estar a l’altura de les expectatives.

 

Ernesto Valverde, però, no ha volgut retreure-li res en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació: “Em pregunteu molt per Coutinho en els últims partits. Sé que la gent vol que tots els jugadors estiguin al seu millor nivell. És un jugador que sempre encara els contraris i quan acaba el partit ha comptat amb dues o tres ocasions de gol“.

 

Les declaracions de Valverde posteriors al Barça-Madrid de Copa

 

PÈRDUES EN LA SORTIDA DE PILOTA

“Ha estat més defecte nostre que encert del contrari en la pressió. Això és el que hem de revisar”.

 

EL FLUIX RENDIMENT DE COUTINHO

“Em pregunteu molt per Coutinho en els últims partits. Sé que la gent vol que tots els jugadors estiguin al seu millor nivell. És un jugador que sempre encara els contraris i quan acaba el partit ha comptat amb dues o tres ocasions de gol”.

 

MESSI JUGARÀ A SAN MAMÉS?

“Si està bé jugarà a San Mamés, si no està bé no ho farà. Espero que sigui titular, és clar”.

 

SEMEDO

“És un jugador que moltes vegades necessita camp per córrer. Té un gran potencial. Físicament és rapidíssim, molt difícil de desbordar; i en atac ens està donant moltes coses. Estem encantats amb ell”.

 

MALCOM

“Tant de Semedo com de Malcom esperem moltes coses. Esperem que al segon l’ajudi el gol que ha marcat. És un futbolista que sempre té ocasions, està relacionat amb el gol”.

 

ELIMINATÒRIA

“Està oberta. Aquest resultat no indica cap resultat clar, estem obligats a marcar allà i ja està. Però tenint en compte el nivell dels dos equips, hi ha molt a dir encara. Ja sabíem que el d’avui seria un partit dur i difícil”.

 

LA SUPLÈNCIA DE MESSI

“Les decisions les has de prendre en funció del que penses que és millor per a l’equip i per al jugador. Va acabar amb alguna petita molèstia l’altre dia, però avui es trobava millor. Vaig parlar amb ell i vam decidir que entrés a la segona meitat. Ha pogut ser decisiu”.

 

EL GOL DEL MADRID AL MINUT CINC, CLAU

“El gol de Lucas Vázquez en els primers minuts ens ha condicionat molt. Ens han pressionat molt bé en l’inici i no hem sortit bé d’aquesta pressió, però han estat 5 minuts. Hem tingu un parell de pèrdues que ens han costat cares”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa