Món Esport
Empat al ‘mini derbi’ (1-1)
  • CA
El Barça celebra el gol d’Aleñà | @FCBMasia

 

Empat al ‘mini derbi’. Carles Aleñà, fent un teva-meva preciós amb Romera, ha neutralitzat el gol inicial de Carles Soria a les acaballes de la primera meitat. El crack del Barça B ha igualat el partit al minut 75 per evitar la derrota contra els avant cuers de la competició, que a punt ha estat de derrocar el líder del grup tres de la Segona Divisió B. Els derbis no entenen de classificacions, ratxes ni estats d’ànim i l’Espanyol ha igualat forces amb el Barça al Miniestadi. 

Soria ha aprofitat una passada en profunditat de Rufo i ha encarat José Aurelio Suárez amb una serenitat poc habitual en un lateral esquerre. Ha aguantat el temps just amb la pilota als peus i ha ajustat la bola a l’escaire, fent-la picar al travesser i introduint-la dins la porteria blaugrana. 

Fregava la glòria el filial perico al Mini però ha aparegut Carles Aleñà, discret durant gran part del partit, per combinar amb Romera a la frontal de l’àrea i destarotar la defensa de l’Espanyol, que ha vist com el de Mataró guanyava l’esquena dels centrals i embocava Andrés, el porter blanc-i-blau, per definir ras a la base del pal.

 

Ha jugat molt bé el conjunt visitant, pressionant la sortida de pilota dels culers, avui sense Marlon (té molèsties musculars) i sense Gumbau a la contenció del mig del camp. Han jugat Aleñà, Sarsanedas i Àlex Carbonell a la cuina blaugrana però no han circulat la pilota amb celeritat ni gaire criteri. Ha insistit el conjunt culer per bandes, sobretot a la segona meitat, connectant centrades que no han trobat rematador. 

Al darrer minut Aleñà s’ha tornat a disfressar de Messi i enganxat a la banda dreta ha tirat una sotana màgica i l’ha posat en profunditat per Alfaro, que ha centrat al segon pal on esperava Mujica. Quan el gol semblava fet ha aparegut Andrés per fer una doble intervenció miraculosa i evitar la derrota blaugrana. També ha tingut una clara l’Espanyol al final però José Suárez ha refusat el xut de Bermejo.  

Ambient a la graderia

Millor entrada de la temporada: 3.031 aficionats. Ambient de futbol embrutat per picabaralles (verbals) entre l’afició dels dos equips. Aficionats radicals, concentrats els del Barça a la zona de gol sud i els de l’espanyol a la zona superior del gol contrari, que poc o mai segueixen el filial però s’han ocupat d’embrutar-lo amb insults i improperis. 

S’han contagiat els jugadors de l’ambient del Mini (3.031 aficionats, millor entrada de la temporada) i el partit ha tingut més intensitat que joc.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa