Món Esport
L’emotiu homenatge del Barça a les víctimes del coronavirus
  • CA

El Barça aprofitarà el partit contra el Leganés, el primer que acollirà el Camp Nou després de l’aturada pel coronavirus, per homenatjar d’una forma especial les persones que han estat víctimes de la pandèmia, directament o a través d’algun ésser estimat. Per aquest motiu, els jugadors de Setién lluiran un braçal negre en senyal de dol i guardaran el minut de silenci habitual abans de cada compromís de la Lliga.

Mentre ho facin, no obstant això, la principal novetat serà que “a través dels videomarcadors de l’estadi es podrà veure els músics del Gran Teatre del Liceu interpretant El cant dels ocells, la memorable melodia tradicional catalana d’autor desconegut i popularitzada per Pau Casals que sempre acompanya aquests simbòlics moments dels minuts de silenci al Camp Nou”, segons ha informat el club català a través d’un comunicat en què també ha recordat “totes les persones que han combatut la Covid-19 i que la combaten sense defallir”.

“Per motius de seguretat, els músics no estaran físicament al camp aquest dimarts. El que es veurà serà un vídeo dels intèrprets tocant aquesta peça al terreny de joc, en una gravació que va tenir lloc el dijous 10 de juny al Camp Nou, seguint tots els protocols sanitaris i de seguretat pertinents”, ha explicat el Barça en la seva nota informativa. “A més, a la graderia s’hi col·locarà un mosaic posant fundes a les butaques buides en el qual s’hi llegirà el lema Aquí juguem tots, el lema de la campanya que impulsa el club culer”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa