Món Esport
Emili Rousaud torna a demanar eleccions
  • CA

Emili Rousaud, exmembre de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu i va marxar a causa del cas BarçaGate, ha emès un comunicat en el qual exigeix que el president del Barça convoqui eleccions. L’empresari català ja ho va fer quan va dimitir el mes d’abril i ara ha insistit en la seva posició, després de l’eliminació humiliant dels blaugrana a mans del Bayern de Munic als quarts de final de la Champions a Lisboa.

“Aquest reclam és majoritari entre tots els que estimem el nostre club”, assegura Rousaud, referint-se a la convocatòria urgent d’eleccions. Tanmateix, diu que “cal evitar decisions precipitades que puguin hipotecar el futur del Barça”, però també demana “actuar amb determinació”, perquè, diu, la presidència de Bartomeu està “esgotada”. 

Rousaud reivindica aquests canvis per “recuperar la fortalesa econòmica i esportiva que corresponen al club més gran del món”. A la vegada, també parla des del sentiment i afirma que la convocatòria d’eleccions és necessària perquè “la il·lusió i les alegries han de tornar a les cases i els cors de tots els socis, seguidors i seguidores que estimem aquest club”.

Un clam que comença a ser majoritari

Amb aquesta carta, Rousaud se suma a una llista d’actors prou importants del barcelonisme que ja han reivindicat la dimissió de Josep Maria Bartomeu. Tan bon punt va acabar el partit a Lisboa, Joan Laporta i Víctor Font van fer servir les seves xarxes socials per reivindicar, una vegada més, un canvi a la presidència. També ho ha fet Més que una Moció, la plataforma que està recollint suports per iniciar un vot de censura contra Bartomeu.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa