Món Esport
Els socis del Barça sancionats per frau seguiran sense poder entrar al Camp Nou
  • CA

Els més de 500 socis afectats per les sancions imposades pel Barça per l’ús fraudulent dels seus abonaments al Camp Nou seguiran sense poder entrar al l’estadi blaugrana. El jutjat nº21 de Barcelona ha desestimat la sol·licitud de mesures cautelars d’aquests i, d’aquesta forma, el club guanya el primer procés judicial derivat de la lluita culer contra el frau.

 

“Estem satisfets perquè la nostra guerra contra l’ús fraudulent dels abonaments segueix funcionant i està rebent un suport majoritari per part dels afeccionats. Lògicament no ens agrada estar en un jutjat pledejant amb socis del Barça, però hem de seguir amb la línia que ens hem marcat“, ha expressat Josep Vives, el portaveu del club, en llegir la interlocutòria que explica que “no es donen els requisits per accedir a l’anul·lació de la sanció imposada pel club”.

 

“La falsificació d’entrades sembla tenir una base raonable. Cada procés disciplinari ha de ser tractat per separat, analitzant individualment el cas, qüestió que en cap moment ha destacat la part demandant”, sentencia el text. En roda de premsa, Vives ha informat que el club posarà a disposició dels socis no abonats, com a invitacions, aquests abonaments novament suspesos i que “les 2.818 localitats corresponents als abonaments suspesos s’oferiran gratuïtament a tots els socis no abonats majors de 14 anys”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa