Món Esport
Els cinc grans gols de Messi contra l’Atlètic
  • CA

 

Messi és la bèstia negra de l’Atlètic de Madrid. El jugador argentí ha marcat 26 gols en 31 partits que ha jugat contra el conjunt matalasser, convertint l’Atlètic en una de les seves víctimes preferides. Des que comparteix davantera amb Neymar i Suárez ha fet sis gols al conjunt del Cholo, el que més del trident, que ja ha fet 15 dianes contra un rival que el Tata tenia travessat. Luis Enrique ha aconseguit 8 victòries en 10 partits contra els de Simeone. 

  

  

 

 

Ahir Messi va tornar a fer un gol de bandera. Va cedir un segon la pilota a Sergi Roberto al cantó dret de l’àrea per girar el cap fins a dues vegades. En dècimes de segon Messi va tornar a rebre, va acomodar la pilota amb un control orientat i va engaltar una canonada que va estavellar-se contra el pal abans d’introduir-se a la porteria de Moyà. 

Fins a vint-i-sis vegades ha cridat gol Messi contra l’Atlètic. I moltes d’aquestes vegades són gols que passaran a la història. 

 

  • Un gol que val una lliga. Messi va rubricar el campionat de manera matemàtica al Vicente Calderón. Era la primera lliga de Luis Enrique, la primera del trident, el premi a la regularitat d’un equip de llegenda que acabaria guanyant el triplet.

 

  •  El dia que Messi va sortir aplaudit del Vicente Calderón. Era una nit de reis, vuitens de final de Copa i el geni argentí va fer un hattrick. El punt final a l’exhibició el va fer deixant a terra Coupet, aleshores porter de l’Atlètic de Madrid i anotant. Segons abans, havia fet una jugada emulant Maradona i havia estimbat la pilota al travesser. El refús el va enganxar Iniesta, que va habilitar Messi perquè fes pujar al marcador la seva obra d’art. 

 

 

  •  L’home que va superar Courtois per alt. Va ser al Vicente Calderón. Quan el Barça perdia, Messi va enviar una falta a l’escaire mentre Courtois col·locava la tanca defensiva. Mai sabrem què hauria passat si tothom hagués estat a lloc però fa la sensació que, tal com Messi va copejar la pilota, ni Courtois hauria estat capaç d’aturar-la. 

 

  • Ballant amb llops. Ja començava l’Atlètic a ser un equip rocós però Messi, a la temporada 2011-2012, va decidir ballar amb la defensa de l’Atlètic. Fins a dues vegades va arrossegar rivals per terra per definir davant Courtois. Va ser una exhibició memorable de Messi. 

 

  • Un altre cop des de la frontal, un altre cop amb l’esquerra, un altre cop a la Copa i un altre cop per classificar el Barça per una nova final. Messi va tornar a aparèixer quan més el necessitava l’equip i amb el gol d’ahir encarrila la classificació. Golàs per posar rumb a un nou títol.

 

Aquestes són les cinc obres d’art de Leo Messi contra l’Atlètic de Madrid. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa