Món Esport
Els Boixos Nois demanen la unitat d’Espanya i amenacen aficionats del Barça a Lió
  • CA

Tensió entre els 1.200 aficionats del Barça que es va desplaçar a Lió. Després de l’empat a zero entre el conjunt blaugrana i l’Olympique de Lió, es van viure moments de tensió entre els seguidors culers i un grup de Boixos Nois, que van poder veure en directe el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions. Els primers han denunciat amenaces dels segons al síndic del soci, a qui demanaran explicacions.

 

Els fets es van produir després que els membres de seguretat permetessin el desallotjament de l’afecció del Barça del Parc Olympique Lyonnais (els seguidors visitants s’han d’esperar que els locals abandonin les seves localitats per evitar, així, problemes entre les aficions). Llavors, un grup d’unes 50 persones de Boixos Nois va començar a demanar la mort de Laporta, el president que els va expulsar del Camp Nou, i a fer crits a favor de la unitat d’Espanya.

 

Segons els mitjans de comunicació presents a l’estadi francès, com els diaris ARA o Mundo Deportivo, alguns aficionats blaugrana van replicar els Boixos Nois amb càntics “Visca el Barça i Visca Catalunya” i “Llibertat”, quelcom que va provocar la reacció violenta dels radicals. Hi va haver alguna baralla i, sobretot, amenaces. A banda d’aquest conflicte, els Boixos Nois també van provocar aldarulls al metro de Lió i van encendre bengales durant tot el dia, fins i tot durant el partit (fet que podria acabar amb una sanció al Barça).

 

Els Boixos Nois reapareixen a Lió

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa