Món Esport
El TAD tampoc resoldrà el recurs sobre Neymar per al partit davant Osasuna
  • CA

No capítol desconegut, fins ara, en el cas de la sanció a Neymar Jr. Dissabte passat, el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) va enviar una nota pública al Barça en la qual l’alertava del perill de prendre decisions unilaterals després de fer interpetacions de la normativa sancionadora. És a dir, del risc que corria l’entitat blaugrana convocant i alineant Neymar Jr al Santiago Bernabéu després de ser sancionat pel Comitè de Competició amb dos partits pels aplaudiments al quart àrbitre durant el partit davant el Màlaga, just després de ser expulsat.

A hores d’ara, el Barça no té cap informació del TAD. El club no sap si el tribunal s’ha reunit, si s’ha de reunir o si ha decidit no fer-ho, un fet que seria contradictori amb les explicacions del seu president, tenint en compte que el mateix Enrique Arnaldo va excusar-se públicament per no haver pogut reunir els seus membres en sessió extraordinària el dissabte 22 d’abril. D’això ja en fa quatre dies, dos de laborables, i el TAD segueix sense emetre un dictamen.

 

Però el TAD no s’ha reunit. Segons ha pogut saber El Món, el tribunal va demanar dilluns al matí, a primera hora i de manera urgent, l’expedient de la sanció al futbolista a la Reial Federació Espanyola de Futbol. Aquest dimecres al matí, la RFEF encara no ha respost a la petició i no ha enviat l’informe al TAD perquè pugui reunir-se i resoldre el cas. “Ahir vam trucar perquè ens l’enviessin el més aviat possible”, comenten des del tribunal, que expliquen que, sense l’expedient, els seus membres no poden reunir-se i emetre un dictamen.

El mateix TAD afirma que “la nostra obligació és donar audiència als interessats, en aquest cas el Barça, per si creu convenient al·legar res més i per si vol veure l’expedient”. Però sense el document, el tribunal no pot convocar el Barça, ni resoldre el recurs. “Tenim el mateix que dissabte”. I admet que “serà bastant difícil resoldre-ho avui abans del partit”. El TAD es reuneix, en sessió ordinària, aquest dijous a la tarda, després de la reunió del Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol. 

 

El partit important era el del Reial Madrid

 

Segons han explicat a El Món diverses fonts del club blaugrana, el Barça va batallar perquè Neymar Jr pugués ser present a la gespa del Santiago Bernabéu, més enllà del següent partit de Lliga davant Osasuna, de menor transcendència. La disponibilitat del brasiler per a l’enfrontament davant el Reial Madrid va centrar l’interès del club. El Barça volia que Neymar jugués al camp de l’etern rival.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa