“Autoritzin vostès a la junta a vendre Neymar així tindrem diners per fer el camp”. I la gent ha aplaudit. El soci ho aplaudeix tot. A tot aquell company de seient que baixa del número 1.000 al carnet, a Sandro Rosell, a un soci que ve de Salamanca i cada intervenció de Bartomeu. Només hi ha una excepció: Johan Cruyff.

  

 

 

Quan un soci ha decidit proposar que el nom de l’estadi deixi de ser Núñez (un delinqüent) per ser Johan Cruyff, s’han sentit xiulets a la platea del Palau, on la mitjana edat no baixava dels 60. És una de les imatges absurdes d’una assemblea llarga i feixuga, com totes, on el soci aprofita per opinar del que vol, quan vol i sense cap mena de sentit.

“Tebas no ha de venir per res per Barcelona”. “SPORT, Mundo Deportivo i Catalunya Ràdio s’han d’unir per crear una televisió i defensar el club de la caverna mediàtica”. Són algunes de les respostes dels socis quan la junta ha decidit posar el seu càrrec a ratificació pel Cas Neymar.

 

Aprofitant que el Pisuerga passa per Valladolid, un altre soci ha decidit fer una classe d’història als assistents a la sala, explicant que el Barça està estratègicament situat al bressol de la cultura mediterrània, ja que la Via Augusta passa per Can Rigalt. No content amb això, ha proposat que el Camp Nou sigui el punt d’unió entre Siria i Roma i ha volgut declarar el Llobregat com a riu oficial del Barça. Compte no tingui més valors que els terrenys de Viladecans.

Però els socis ho aplaudeixen tot. Fins i tot al soci 20 del Barça, que demana el perdó per la junta al Cas Neymar i immediatament exigeix l’expulsió de Jordi Cases com a soci del club. Senyor soci del Barça (que casualment és part de l’equip de Robert Blanch), ho va dir Bartomeu l’altre dia: “cal pensar abans de parlar”.Nou comentari

Comparteix