Món Esport
El soci del Barça està “indignat” amb TV3, segons Cardoner
  • CA

Els socis del Barça resten total importància a les informacions difoses per TV3, ara fa unes setmanes, en relació a la gestió del VIP Experience i dels tour operadors amb privilegis en la venda d’entrades de l’estadi blaugrana. Segons el vicepresident i màxim responsable de l’àrea social del club, Jordi Cardoner, el soci ha mostrat “indignació en quant a les formes i els continguts d’allò retransmès per TV3. El tema ha estat entès com absolutament normal”.

El vicepresident basa la seva informació en les trucades rebudes a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista. “Explicat i preguntat a la nostra OAB, el tema ha estat molt menor de la què podia semblar requerint aquests espais informatius. Respectem qualsevol soci que pugui pensar diferent, però parlem de majories”, ha dit.

 

Preguntat per les declaracions realitzades el passat 3 de juliol, en les quals va afirmar que “aquesta pràctica va ser aprovada en junta directiva”, Cardoner ha matisat les seves paraules, fins i tot negant-les: “No vaig dir que el VIP Experience s’aprovés en junta directiva. Vaig dir que la nova normativa es va aprovar en junta.”

Pel què fa referència als privilegis del tour operador Lluís Crespo, vicepresident de la federació de penyes del Gironès i president de la penya EuroBarça, el dirigent blaugrana ha estat concret. És un aspecte purament de fidelització: “Com crec que el senyor Crespo va assenyalar, porta 25 anys vinculat a l’entitat i la fidelització passa perquè els criteris puguin ser en funció d’això, del volum de vendes i del temps que duu.”

 

L’abonament més barat

 

El Barça cobrarà, aquest dimarts al vespre, l’abonament de la temporada 2016-17 al soci del club que disposi de localitat al Camp Nou. El càrrec pot semblar car; de fet, no és barat, però en comparació amb la resta de grans clubs europeus, l’abonament del Barça té un preu moolt menor. Tal i com ha explicat el club blaugrana, el preu d’una entrada a l’estadi, en base a l’abonament de temporada, se situa en 39 euros per partit, mentre que la del Reial Madrid s’eleva fins més del doble: 82 euros.

 

La comparativa no té discussió. El club amb el preu d’entrada més car en relació a l’abonament de temporada és el París Saint-Germain, amb 111 euros. El segueixen el Manchester City de Pep Guardiola (109€), l’Arsenal (93€), la Juventus (85€), el mateix Reial Madrid (82€), el Chelsea (61€), el Manchester United (59€) i el Bayern de Munic (44€). El del Barça segueix lluny dels capdavanters, amb aquests 39 euros per partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa