Món Esport
El semàfor dels debutants a Alacant
Carles Aleñà celebra el gol contra l’Hèrcules | @FCBMasia

 

Carles Aleñà, Àlex Carbonell, Borja López, Nili Perdomo i Marc Cardona són els jugadors del Barça B que ahir van jugar al José Rico Pérez. El semàfor dels joves contra l’Hèrcules: 

 

  

 

 

Verd

 

Carles Aleñà, Marc Cardona i Àlex Carbonell: L’últim sospir de la Masia. És el jugador cridat a triomfar al primer equip de l’actual Barça B. Ahir va jugar com a interior: es va oferir, va tenir participació, va ser agosarat i va plantar cara a l’Hèrcules, perfil d’equip al qual està acostumat, ja que s’està formant al grup tres de la segona divisió B. Aleñà va ser el millor del Barça al costat de Carbonell, que va jugar a una posició que no és la seva però va demostrar fermesa i saber estar, participant activament al joc, amb criteri i qualitat. 

 

 

Aleñà és indiscutible al Barça B, tot i que no juga partits per les seves ja habituals convocatòries amb el primer equip. Carbonell, que al filial juga d’interior, no ho és, ha de lluitar amb Ferran Sarsanedas, Fali, Gumbau, Xemi o el mateix Aleñà.

 

L’altra nota positiva va ser Marc Cardona. El davanter lleidatà va substituir Aleñà i només un minut després de trepitjar la gespa va estar a punt de veure porteria. És un davanter centre pur, un nou, un killer d’àrea, i va tenir dues oportunitats per fer la seva feina. No va veure porteria, però va generar més perill en un quart d’hora que Paco Alcácer en 90 minuts.
 

Ambre

 

Nili i Borja López: Nili va substituir Sam Umtiti, relegat al lateral esquerre, una banda que no és la seva. Nili surt just ara de lesió i tot i que té recorregut, al filial sempre que Gerard pot, el situa a l’extrem. Rendeix bé al lateral, però Palència, capità del filial, ho fa millor. A Luis Enrique no li agrada i sembla que no tindrà gaires oportunitats. Nili va complir el tràmit, va incorporar-se per connectar centrades que no van van arribar al seu destí, quan el Barça més collava al final del partit.

 

El debut més estrany va ser el de Borja López, central del Barça B. No és titular al filial i no hauria entrat a la convocatòria si Marlon hagués estat. Martínez es va fer mal contra l’Hospi i un jugador que només ha jugat tres partits amb el filial va debutar amb el primer equip. Això sí, venia en ratxa perquè el passat dissabte va fer el primer gol amb el filial. No va tenir excessiva feina però va col·laborar a l’errada en cadena de la defensa blaugrana al moment del gol de l’Hèrcules.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa