Món Esport
El Roma es planteja denunciar al Barça pel cas Malcom
  • CA

 

Malcom podria convertir-se en un nou maldecap en forma de pugnes als despatxos pel Barça. I és que, segons ha avisat el director esportiu del Roma, Monchi, el conjunt italià està “valorant emprendre procediments legals” contra el club blaugrana en entendre que els han pres un fitxatge que estava tancat pels romans. “30 minuts després de tancar l’operació em va trucar el president del Girondins dient que volien fer una piulada anunciant l’acord. Nosaltres vam fer el mateix. Tot semblava tancat, però una hora després vam començar a sentir veus del Barça”, ha explicat Monchi als mitjans oficials del club. 

 

 

 

L’exdirector esportiu del Sevilla ha exposat la cronologia dels fets des del bàndol romanista: “La meva sorpresa va arribar quan em va trucar un dels representants del jugador, dient que el Girondins va bloquejar el viatge de Malcom. Va trucar al president i em va dir que el Barça havia pujat l’oferta a última hora”. Monchi assegura que, en aquell moment, va acordar amb el president del Roma tornar a pujar l’oferta. El president del Girondins els va demanar documents, i els va assegurar que si tot estava d’acord, l’endemà (aquest dimarts), el jugador viatjaria.

 

Unes hores després, la situació del brasiler havia canviat. “Aquest migdia els agents m’han demanat una altra oferta pel jugador perquè el Barça està pagant més. En aquest moment dic prou, ens havien dit que estava tancat. Tinc missatges amb els agents de Malcom i del president del Girondins dient que l’acord estava tancat. Cal veure si poden ser valorats”, adverteix Monchi, que ha deixat un missatge pel jugador: “Qui vulgui venir al Roma bé, qui no, no vindrà. Ara trobarem un altre jugador igual o més fort”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa