El Reial Madrid fa la feina (4-1)

El Reial Madrid ha complert amb les seves obligacions i ha golejat un Sevilla catatònic (4-1) i sense massa motivació, en un partit sense massa història al Santiago Bernabéu. Sense brillar, i en ocasions patint desconnexions, els blancs han fet la feina, amb dos gols de Cristiano Ronaldo, i segueixen depenent d’ells mateixos per aixecar la Lliga.

El Sevilla no ha aparegut a la gespa del Bernabéu fins ben entrada la primera part. Els futbolistes, distrets, mancats de concentració, han facilitat que el Reial Madrid, sense un gran futbol, situés un 2-0 en el marcador en el minut 23. Nacho, en un llançament de falta singular, ha aprofitat la distracció de la tanca defensiva per fer el gol a plaer i avançar els blancs.

El segon, després d’una pèrdua de pilota greu de Kranevitter, l’ha fet Cristiano Ronaldo empenyent a la xarxa un refús de Rico. No havia passat ni mitja hora. Però aleshores tot ha canviat. El Sevilla ha reaccionat, s’ha espolsat les puces de sobre i ha decidit dominar el partit i plantar cara a un Madrid que ja liderava el marcador.

A partir del segon gol blanc el Sevilla ha estat un equip nou. Accions ràpides, transicions amb èxit i força rematades entre els tres pals. De fet, els pals han estat protagonistes en dues rematades de Jovetic que s’han estavellat contra la fusta abans del descans. El montenegrí ha estat l’home que més perill ha creat sobre la porteria de Keylor Navas, que s’ha mostrat molt segur.

El porter costa-riqueny ha tornat a salvar, com tantes altres vegades, el Reial Madrid, amb aturades de molt mèrit. Però a la segona part el Sevilla ha aconseguit reduir les distàncies, amb un molt bon gol del mateix Jovetic després d’una gran jugada col·lectiva conduïda per N’zonzi i assistida per Vitolo.

Però quan el Sevilla s’ho ha cregut, Cristiano Ronaldo ha fet el tercer dels blancs, amb un xut potent i col·locat que ha entrat per l’escaire de la porteria de Rico. Un golàs que el portuguès no hagués hagut d’anotar, després d’una agressió sobre Lenglet que li hagués pogut costar una clara expulsió. L’àrbitre no ho ha vist i ha permès Cristiano fer el tercer i sentenciar el partit.