Món Esport
El primer gran repte de la temporada
  • CA
Suárez celebra el seu gol contra el Sevilla al Camp Nou. | EFE

El futbol el componen els grans moments; les remuntades èpiques, els gols estratosfèrics, els partits emocionants; els grans reptes aconseguits. Les grans nits. Arribats al tram decisiu de la temporada, el barcelonisme té fam d’experiències úniques i veu en la visita del Sevilla la primera oportunitat per viure una nit màgica en la seva màxima expressió (21.30 hores / TV3). Ha costat, però la plantilla blaugrana ha confeccionat l’ambient de remuntada per mitjà del seu capità i el seu entrenador i, ara, el Camp Nou està obligat a respondre.

 

I és que l’alineació del Barça, aquesta nit, haurà d’estar formada per 12 futbolistes. El factor ambiental va fer volar el Sevilla al Sánchez Pizjuán i va ser una de les (diverses) causes que van dibuixar el 2-0 al marcador que Leo Messi i companyia estan obligats a remuntar si volen classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei. Sí, no en tinguin cap dubte: l’argentí jugarà i capitanejarà esportivament els culers a la recerca del seu objectiu. Les possibilitats de gaudir del millor futbolista del món i de capgirar una eliminatòria haurien de ser motius suficients per empentar els socis del Barça al seu seient.

 

Cillessen i 10 més

 

La resta de l’alineació hauria de ser la de les grans ocasions (tenint en compte que Dembélé i Umtiti encara estan lesionats) amb només una excepció: Cillessen serà l’encarregat de defensar la porteria blaugrana. L’holandès tindrà el gran repte d’evitar que el Sevilla marqui un gol que dificulti força les opcions del seu equip. L’exporter de l’Ajax podria viure una de les seves darreres nits amb la samarreta blaugrana, ja que amb grans actuacions s’ha guanyat el dret a tenir més minuts en un equip de primer nivell europeu.

 

El Sevilla va arribar al partit d’anada en mal moment (encadenava tres derrotes consecutives), però el triomf de la setmana passada va animar els de Pablo Machín. Els andalusos van fer una contundent maneta al Llevant (5-0) aquest cap de setmana i s’han consolidat a la quarta posició de la Lliga Santander. La temporada passada el Barça d’Iniesta els va privar aixecar la Copa del Rei al Wanda Metropolitano, però els sevillans tenen ganes d’arruïnar la festa a Barcelona i d’evitar que el Camp Nou visqui la primera gran nit de la temporada.

 

Possible alineació: Cillessen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Arthur; Messi, Suárez, Coutinho.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa