Món Esport
El primer clàssic de Carles Aleñá
  • CA

Carles Aleñá és a Madrid amb el primer equip del Barça. L’última perla de la Masia ha entrat a la convocatòria del clàssic i serà a la banqueta del Santiago Bernabéu. Aleñá és el jugador del filial més utilitzat per Luis Enrique: un habitual als entrenaments del primer equip. 

El de Mataró va debutar a la Copa del Rei contra l’Hèrcules d’Alacant marcant un gol decisiu per a l’eliminatòria. Aquell mateix dia, Luis Enrique li va recriminar la seva escassa mobilitat sobre el camp. Des del primer moment, el futbolista del planter treia ferro a les paraules de Luis Enrique: “Està bé que em cridi l’atenció per baixar-me ràpidament a la terra”. 

Luis Enrique ha seguit confiant en Aleñá i també el va fer debutar en Lliga, al Camp Nou, contra el Granada. Amb 19 anys, Carles Aleñá serà al seu primer clàssic. El migcampista s’ha perdut les semifinals de la Uefa Youth League (és encara en edat juvenil) i ahir va ser a L’Hospitalet animant els seus companys del filial el dia que s’haguessin pogut proclamar campions de Lliga.

Carles Aleñá sempre té un somriure que trasllada al terreny de joc amb la pilota als peus. És un migcampista d’última passada i té una arribada excepcional. És el líder del joc del filial i està cridat a ser migcampista del Barça en un futur pròxim. Avui esperarà la seva oportunitat a la banqueta del Bernabéu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa