Món Esport
El primer Barça-Reial Madrid de la temporada, l’11 d’agost al Camp Nou
  • CA

Ja es coneixen els horaris de la Supercopa d’Espanya, el primer títol oficial de la temporada 2017-18. Dos partits d’alt voltatge que enfrontaran el Barça i el Reial Madrid, que ja s’hauran enfrontat de manera amistosa el 30 de juliol en el marc de la International Champions Cup, a Miami. Com a campió de Lliga, el conjunt blanc tindrà preferència en el factor camp i podrà disputar la tornada al Santiago Bernabéu, mentre que el Barça defensarà el títol aconseguit la temporada passada amb l’anada al Camp Nou.

Segons ha avançat Real Madrid TV, el primer partit de Supercopa se celebrarà divendres 11 d’agost a l’estadi blaugrana, només tres dies després que el Madrid disputi la Supercopa d’Europa davant el Manchester United, dimarts 8 d’agost al Filip II Arena d’Skopje, a Macedònia. La tornada, al Santiago Bernabéu, es jugarà el dilluns 14 d’agost.

 

La darrera vegada que el Barça i el Reial Madrid van disputar una Supercopa d’Espanya fou l’estiu del 2012, en el primer títol oficial de Tito Vilanova com entrenador del primer equip. En aquella ocasió el Reial Madrid va aixecar el trofeu després de remuntar el 3-2 de l’anada al Camp Nou -amb error greu de Valdés-, amb un 2-1 al Bernabéu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa