Món Esport
El Pizjuán, tret de sortida a un mes de bojos (20:45h)
  • CA

Nou partits en trenta dies, si tot va bé. Aquest és el terrible calendari que li espera al Barça si aconsegueix superar la Roma i classificar-se per a les semifinals de la Lliga de Campions. A priori, els blaugrana són superiors i tot fa pensar que el conjunt d’Ernesto Valverde acumularà 810 minuts en tan sols un mes de competició oficial. L’arrencada comença aquest dissabte en un escenari sempre complicat, el Sánchez Pizjuán de Sevilla (20:45, Movistar Partidazo), on l’equip local necessita una victòria urgent que el mantingui en posicions europees abans de desconnectar-se de la Lliga i centrar-se en el Bayern de Munic, la bèstia alemanya que visitarà l’estadi andalús el proper dimarts en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

El Barça també té Champions League el proper dimecres al Camp Nou i la circumstància podria fer pensar en les rotacions, però la necessitat de sentenciar la Lliga el més aviat possible fa oblidar la possibilitat que Valverde decideixi donar descans a futbolistes importants a Sevilla. Lionel Messi ha entrat en la convocatòria i, si està al cent per cent, jugarà, com també ho faran tots els seus companys habitualment titulars, amb l’únic dubte d’Andrés Iniesta, titular amb la selecció espanyola en els dos partits amistosos i imprescindible per rebre la Roma.

 

Guanyar al Pizjuán significaria un cop de puny definitiu a la Lliga. Els principals perseguidors dels blaugrana, Atlètic de Madrid i Reial Madrid -sobretot els matalassers-, esperen una patacada dels barcelonistes en un dels estadis més durs del campionat per tornar-se a il·lusionar i creure en el miracle. Remuntades més estranyes s’han vist en el futbol. I Valverde ho té claríssim, no val a badar: “Per a nosaltres és un partit clau. Guanyar allà, que és un camp complicat, suposaria moltíssim de cara a poder aconseguir el títol.”

El mes que li espera al Barça

 

Dissabte 31 de març: Sevilla-Barça (Lliga)

Dimecres 4 d’abril: Barça-Roma (Lliga de Campions)

Dissabte 7 d’abril: Barça-Leganés (Lliga)

Dimarts 10 d’abril: Roma-Barça (Lliga de Campions)

Dissabte 14 d’abril: Barça-València (Lliga)

Dimarts 17 d’abril: Celta-Barça (Lliga)

Dissabte 21 d’abril: Barça-Sevilla (Final de la Copa del Rei)

*Dimarts-dimecres 24-25 d’abril: Possibles semifinals (Lliga de Campions)

Dissabte-diumenge 28-29 d’abril: Deportivo-Barça (Lliga)



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa