Món Esport
El pare de Rafinha carrega contra Valverde i avisa el Barça: “Buscarem una sortida”
  • CA
Rafinha i Casemiro, protagonistes d’aquest Clàssic ‘intervingut’ per la Guàrdia Civil | EFE

Rafinha va aprofitar la lesió de Leo Messi per demostrar la seva qualitat i la de Casemiro per tornar a la convocatòria de la selecció brasilera, però tot i això el brasiler no està satisfet amb la seva situació actual. El migcampista només ha jugat 304 minuts aquesta temporada, tot i que ha estat titular en cinc ocasions, i el seu pare ha estat l’encarregat d’exterioritzar el malestar del futbolista a través del mitjà de comunicació Galicia Sport.

 

El que està passant és de bojos. No s’entén res, juga tres partits seguits i després, de cop, surt de l’equip. Rafinha va fer una gran pretemporada i ha completat partits espectaculars. Només l’entrenador sap el que té i el que no té. Nosaltres el que volem és que ell jugui amb regularitat”, ha declarat Mazinho al mitjà de comunicació citat. El pare de Rafinha ha culpat Ernesto Valverde de la seva falta de continuïtat i ha avisat el Barça: “Hem de buscar una sortida perquè aquí ho té complicat. Ja fa pràcticament dos anys que juga molt poc. Necessita un club que li doni 30 o 40 partits per temporada perquè fa massa que no juga amb regularitat”.

 

Mazinho, a més, ha obert la porta a la possibilitat que la marxa del seu fill es produeixi durant el mercat d’hivern, després que en la passada finestra de fitxatges estiuenca veiés frustrats els seus traspassos a l’Inter de Milà i el Betis. “No descartem la sortida a l’hivern. Si hi ha equips interessats, el Barça desitja el traspàs i Rafinha està content amb la proposta, treballarem de forma conjunta”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa