Esquerp i agre, així s’ha presentat Luis Enrique a la roda de premsa prèvia al partit contra l’Atlètico. La conferència ha tingut una durada d’onze minuts. L’entrenador ha respost 19 torns de pregunta. Cap contestació de més de dos frases, defugint respondre qualsevol qüestió amb res que no fos un tópic.

  

  

 

 

“L’Atlètic és un equip que ens presentarà les mateixes complicacions de sempre”, ha declarat l’entrenador asturià. “Queden moltes jornades, és molt difícil guanyar els partits”, ha volgut deixar clar. “El nostre objectiu és fer un bon partit i guanyar els tres punts”, ha dit sense embuts. 

“Els dies de descans han estat per planificació d’equip”, ha dit, revelant que després de l’entrenament sabrà si “podrà comptar amb Arda Turan i Javier Mascherano”. “Ens està costant”, ha admès quan li han preguntat per la mala ratxa de l’equip. 

També s’ha desfet en elogis cap a Ter Stegen: “Els porters els tenim per parar”. Ha respost a Piqué, que al llarg de la setmana va reivindicar el paper de l’entrenador asturià: “No he escoltat res”. Fins i tot s’ha recordat de Ranieri, ara que l’han fet fora del Leicester: “És l’habitual a la feina d’entrenador”.Nou comentari