Món Esport
‘El Món’ dedicarà la setmana a la figura de Johan Cruyff

El diari El Món estrena, aquest dilluns, la setmana dedicada exclusivament a la figura de Johan Cruyff, cinc dies amb publicacions centrades en l’astre holandès que acabaran el proper divendres 24 de març, quan es compleixi un any de la seva mort. Cruyff va revolucionar el futbol mundial en tres etapes: com a jugador, com entrenador i com assessor. De totes tres, El Món en farà gala amb entrevistes a protagonistes -de cada una de les èpoques-, amb reportatges especialitzats i amb anàlisis al voltant de la transformació implantada en el futbol mundial.

El diari parlarà amb exfutbolistes crescuts i formats sota les seves ordres, amics i companys de viatge, periodistes esportius que van cobrir les seves estades a l’Ajax i al Barça, professionals del futbol que van col·laborar al seu costat en els clubs més importants de la seva vida i expresidents d’entitats que van poder gaudir dels seus consells en les èpoques posteriors a la seva dedicació plena.

 

L’inici de l’especial dedicat a Cruyff començarà aquest dilluns a les 14 hores. Una setmana molt especial que es completarà, el proper divendres i coincidint amb el primer aniversari de la seva mort, amb l’emissió d’un vídeo únic. No s’ho perdin.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa