Món Esport
El Miniestadi vibra amb un derbi de color blaugrana (5-0)
  • CA

El Barça femení continua ensenyant les dents a la Lliga. Si en la jornada passada les blaugrana es van imposar al Saragossa amb un contundent 0-6, avui han mossegat l’Espanyol en un partit complet i molt ofensiu. Els 1.241 assistents al Miniestadi han presenciat la força d’un equip unit per no despenjar-se de la lluita pel títol. Per la seva banda, les blanc-i-blaves, segueixen penúltimes a la classificació i han donat poca feina a la portera del Barça.

Durant la primera part ha destacat una actitud voraç per part del Barça. Les jugadores de Xavi Llorens han controlat el joc a l’àrea perica mitjançant nombroses accions d’atac col·lectives i recuperacions de la pilota molt ràpides. Una de les peces clau en la creació d’un perill constant per a l’Espanyol, ha estat Olga Garcia, qui ha aportat moltes incursions per la banda esquerra. El triangle format per Vicky Losada, Andressa Alves i Jenni Hermoso també ha portat de corcoll la defensa perica.

 

Les múltiples ocasions han vingut de les botes de Jenni Hermoso, sola davant la portera, d’Olga Garcia  i Vicky Losada  amb dos xuts desviats i d’Alexia Putellas amb una pilota alta. La insistència blaugrana feia pensar que el gol no tardaria en arribar i, de fet, ha estat a punt en una ocasió doble per a Marta Unzué i Marta Torrejón.

Finalment, l’autora de la primera diana ha estat Andressa Alves després d’una magnífica centrada de Melanie Serrano.  El Barça no n’ha tingut prou amb un 1-0 abans del descans i Jenni Hermoso ha marcat el segon en una altra jugada col·lectiva amb Andressa. Així doncs, l’Espanyol s’ha concentrat en la vessant defensiva i amb prou feines ha aconseguit rematar a la porteria de Sandra Paños.

 

La perseverança porta a la golejada

 

En aquesta temporada les segones parts el Barça acostumen a ser més bones que les primeres. I, sovint, és molt complicat aturar les blaugrana un cop han obert el marcador. Vicky Losada s’ha apuntat a la festa amb el tercer gol i Jenni Hermoso ha rematat sola a porteria en el quart. Xavi Llorens ha introduït aire fresc a l’equip progressivament amb la incorporació de Bàrbara Latorre, Ange Koko, Gemma Gili i Line Roddik. Poc després, Bàrbara Latorre ha fet pujar el número cinc al resultat. Ja a l’últim minut del derbi, la portera blanc-i-blava ha salvat el sisè.

 

La millor xifra a casa

 

El nombre d’espectadors que avui s’han apropat al Miniestadi, 1.241, és el rècord d’aquesta temporada a casa, incloent-hi el president del club Josep Maria Bartomeu i el vicepresident responsable de l’àrea esportiva, Jordi Mestre, presents a la llotja. D’aquesta manera, s’han superat els 1.201 del partit contra el Minsk a la Lliga de Campions. El cap de setmana vinent el Barça visitarà l’Albacete dissabte al matí.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa