Món Esport
El millor partit d’Arturo Vidal al Barça, en xifres
  • CA
Arturo Vidal, durant el partit del Barça contra el Rayo Vallecano.
Arturo Vidal, durant el partit del Barça contra el Rayo Vallecano. | EFE

Arturo Vidal ha completat, contra el Rayo Vallecano, el seu millor partit com a blaugrana. Segurament, la seva gran actuació ha brillat encara més com a conseqüència de la posada en escena força fluixa en l’àmbit col·lectiu del Barça, però en un partit en què Arthur ha jugat només 45 minuts i en què les transicions s’han apoderat de la represa, la realitat és que el xilè s’ha mogut com un peix a l’aigua.

 

Més enllà d’imprimir caràcter i intensitat com fa sempre, les estadístiques deixen ben clar que Arturo Vidal, a poc a poc, connecta més amb els seus companys i la ideologia del seu equip: davant el Rayo Vallecano, el migcampista ha completat el seu partit amb més tocs de pilota (116), passades (91) i pilotes recuperades (11) des que va aterrar al Camp Nou, segons dades d’Opta.

 

El ’22’ segueix consagrant-se com la peça del fons d’armari més utilitzada per Ernesto Valverde. El tècnic extremeny l’utilitza força i, encara que no forma part del mig del camp de l’onze de gala, el xilè sempre juga en els partits importants, ni que sigui sortint des de la banqueta. “Ha fet un gran partit en molts sentits. Té un cor increïble, sempre està a prop de les àrees, de la contrària i de la pròpia, perquè té molt recorregut. Ell i Busquets ens han ajudat molt, han recuperat moltes pilotes”, ha valorat l’entrenador blaugrana sobre el seu partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa