Món Esport
El mes de febrer, sense Arthur
  • CA
Arthur, durant un entrenament del Barça. | EFE

El futbol torna a mostrar la seva cara més cruel amb el Barça. Una setmana després de saber que Cillessen es perdria els dos partits de Copa contra el Reial Madrid, el conjunt blaugrana perd Arthur Melo per tot el mes de febrer. L’entitat culer ha comunicat que el migcampista brasiler pateix una lesió en el bíceps femoral de la cama esquerra i estarà entre tres i quatre setmanes de baixa.

 

Arthur, clau en els darrers partits del Barça, es pot perdre fins a sis partits. Si, com marquen els terminis, torna per al Clàssic de la Lliga del 2 de març, el migcampista no jugarà contra l’Athletic Club, el Valladolid, l’Olympique de Lió, el Sevilla ni davant el Reial Madrid, en la tornada de les semifinals coperes. El brasiler va acabar amb molèsties el partit d’anada de la mateixa eliminatòria contra l’etern rival amb molèsties físiques (va jugar els 90 minuts) i les proves mèdiques han confirmat els pitjors presagis.

 

Aquest contratemps, força dur, es converteix en una oportunitat per futbolistes com Sergi Roberto (ara que Semedo està en una gran forma, el català podria tornar a jugar al mig del camp), Arturo Vidal, Carles Aleñá i, per què no, Riqui Puig. Després d’un mes de gener molt exigent, el Barça encara el tram decisiu de la temporada i necessita que la segona unitat faci un pas endavant en determinades circumstàncies per tal d’evitar, sense anar més lluny, que la sobrecàrrega de partits es tradueixi en lesions com la d’Arthur.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa