El Madrid empata (3-3) i el Barça és líder

El Barça torna a ser líder. Mentre Luis Enrique provocava un terrabastall a la sala de premsa Ricard Maxenchs, Las Palmas de Quique Setién ha assaltat el Santiago Bernabéu. L’equip canari ha empatat 3-3 a l’estadi blanc i entrega el lideratge de la Lliga al Barça.

Gareth Bale ha arruïnat el partit dels blancs només començar la segona meitat. El gal·lès ha etzibat dues puntades a Viera i després l’ha agredit. Expulsió clara. Bale no ha deixat una altra opció a Fernández Borbalán i el Madrid ha començat a dir adéu a la primera plaça.

Fins aleshores el partit estava empatat (1-1), gràcies als gols d’Isco al minut 8 pel Reial Madrid i Tana al minut 10. L’expulsió de Bale ha començat a ensorrar el Madrid i un penal clamorós de Ramos l’ha acabat d’enfonsar.

El de Camas s’ha llançat a terra i ha fet una gran aturada a Simón. Borbalán ha xiulat 11 metres i Jonathan Viera l’ha transformat. Els de Quique Setién han vist recompensat el joc valent i vistós que han desplegat al Bernabéu.

El Madrid ha intentat bolcar-se a l’atac però Las Palmas ha començat a llançar contraatacs perillosíssims. Kevin-Prince Boateng ha aprofitat una sortida en fals de Keylor Navas per pispar-li la bola i empènyer-la a porteria buida. Cristiano, de penal i a la sortida d’un corner, ha empatat el partit a l’heroica però no ha pogut sumar els tres punts.

Ja no somriu el Madrid. Las Palmas ha arrencat de soca-rel la flor de Zidane. Els blancs han perdut el lideratge i el Barça torna a tenir la Lliga a la seva mà. És cert que el Madrid té un partit menys però el Barça torna a dependre d’ell mateix per guanyar la Lliga.