El juvenil del Barça, imparable, ja és als quarts de la UEFA Youth League
Els jugadors del Juvenil A del Barça celebren un dels gols a l'Hertha de Berlín.
Els jugadors del Juvenil A del Barça celebren un dels gols a l’Hertha de Berlín. | FC Barcelona

El Barça segueix defensant amb orgull el seu tron a la UEFA Youth League. El conjunt blaugrana guanya i goleja l’Hertha de Berlín i segella el passi als quarts de final de la màxima competició europea juvenil entre clubs (3-0). Ilaix Moriba i Marqués, per partida doble, marquen els gols dels culers en una tarda plàcida al Miniestadi.

Els de Denis Silva han estat superiors des del primer minut, encara que el resultat al marcador al descans no ho hagi fet palès. El Barça ho ha intentat de totes les maneres possibles, però el gol local s’ha resistit. Ansu, quan només s’havien disputat quatre minuts de joc, ja ha avisat el conjunt alemany amb l’oportunitat més clara dels primers 45 minuts: els culers no volien acomiadar-se de la Youth League als vuitens de final. La seva rematada no ha vist porteria i els blaugrana han seguit picant pedra, però el marcador no s’ha mogut. Marqués, Guillem Mingueza i Ilaix no han estat encertats. Tocava seguir-ho intentant.

A la segona meitat, però, el Barça ha estat molt més contundent a l’àrea rival. Ilaix Moriba ha obert la llauna en aprofitar una centrada lateral de Konrad i, lluny de conformar-se amb el resultat, els catalans han persistit fins a sentenciar l’eliminatòria. Marqués, amb un doblet després de dues centrades de Mika, ha ajudat els culers a seguir caminant amb fermesa cap a un nou títol de la màxima competició europea juvenil entre clubs.