Món Esport
El juvenil del Barça guanya l’Inter i veu néixer una nova promesa (2-1)
  • CA

Els juvenils del Barça s’imposen als de l’Inter de Milà i es consoliden al capdavant del Grup B de la UEFA Youth League (2-1). Els blaugrana són molt superiors als italians, però no aconsegueixen matar el partit i acaben patint perquè els tres punts no marxin del Miniestadi. El pròxim 6 de novembre, ambdós conjunts tornaran a enfrontar-se, aquest cop a les instal·lacions del futbol formatiu nerazurri, en la quarta jornada de la competició continental.

 

Moriba Kourouma, migcampista de només 15 anys, ha tingut l’oportunitat de debutar a Europa. Més conegut com Iliax, el cadet és una de les perles més prometedores de la Masia i ha demostrat la seva qualitat fent una assistència a Konrad perquè aquest avancés els locals al marcador. El davanter Nils Mortimer ha fet el segon després d’una jugada individual i ha endevinat una tarda tranquil·la a Barcelona, però un penal molt dubtós només iniciada la represa a favor de l’Inter l’ha animat. Colodio no ha perdonat des dels onze metres, els culers s’han espantat i ja no han aconseguit reconciliar-se amb el bon futbol de la primera meitat en cap moment més del compromís.

 

Tot i això, el triomf no se li ha acabat escapant al Barça i els de Denis Silva segueixen liderant el Grup B de la UEFA Youth League. El campió de la millor competició europea entre juvenils segueix defensant el títol amb fermesa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa