El judici entre Neymar i el Barça, ajornat fins al setembre

El litigi per la prima de renovació del brasiler no se celebrarà el pròxim 21 de març com estava previst

Neymar, durant un partit amb el PSG.

Neymar, durant un partit amb el PSG. | EFE

El judici entre Neymar i el Barça per la prima de renovació del brasiler no se celebrarà el pròxim 21 de març com estava previst. Aquest dilluns, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que aquest “s’ha suspès” i “s’ha ajornat per al pròxim 27 de setembre a les 10 hores”.

 

Així, el litigi es durà a terme mig any després del previst. Neymar va demandar el Barça perquè no va cobrar tota la prima de renovació (64 milions d’euros) que se li va prometre, ja que aquell mateix estiu el brasiler va marxar al PSG i el club català va entendre que el pagament de la clàusula de rescissió l’eximia d’haver d’abonar la quantitat que faltava.

 

El conjunt blaugrana va pagar 23,7 milions d’euros al futbolista, però no li va abonar la quantitat restant ja que el jugador va fer les maletes cap a París i, ara, els culers li demanen la devolució dels diners i una multa per danys i perjudicis de 75 milions d’euros. Neymar, per la seva banda, vol que se li acabi de pagar la prima (amb interessos).

Nou comentari