Món Esport
El fitxatge de Neymar Jr pel PSG està gairebé fet, segons Catalunya Ràdio
  • CA

Neymar Jr i el París Saint-Germain ja ho tindrien fet. Així ho ha explicat Catalunya Ràdio aquest dijous a la nit, després que una veu autoritzada del conjunt francès hagi manifestat a l’emissora pública del país que el fitxatge està “pràcticament tancat”. Roger Arbusà, periodista enviat a la gira americana del Barça, ha detallat, fins i tot, l’existència d’un document signat per l’entitat parisenca i el pare del futbolista, en el qual el PSG s’hauria compromès a pagar a Neymar pai una prima de fitxatge multimilionària, superior a la pagada pel Barça el 2011 de 40 milions d’euros.

El Barça ja ha reiterat que no negociarà pel futbolista i que Neymar Jr és absolutament intransferible. De fet, el club català i el brasiler van segellar la renovació fins el 2021 el passat mes d’octubre, amb la qual el davanter passa a tenir, des d’aquest 1 de juliol, una clàusula de rescissió de 222 milions d’euros.

 

El PSG, amb Qatar com a propietari del club, està disposat a pagar la clàusula rescissòria del futbolista i endur-se’l aquest mateix estiu cap el Parc dels Prínceps, on tornaria a compartir vestidor amb el seu bon amic Dani Alves, incorporat a l’entitat parisenca ara fa nou dies. Segons han explicat a El Món fonts properes al lateral, l’aterratge d’Alves a París té motius concrets més enllà d’un sou superior a l’ofert pel Manchester City i del projecte esportiu d’Unai Emery que estarien relacionats directament amb la contractació del blaugrana. La pilota és a la teulada de Neymar Jr. Només ell decidirà el seu futur.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa