El filial del Barça cau a Segona B

El Barça B perd la categoria. El filial ha empatat aquest diumenge contra l’Albacete sense gols i l’equip blaugrana haurà de jugar la propera temporada a Segona B. El conjunt de García Pimienta ha sigut superior a l’equip manxec, però això no ha sigut suficient i el partit ha acabat amb decepció.

Tot i els intents d’Aleñá i de Nahuel en els primer minuts de l’enfrontament, les millors ocasions de gol del Barça han arribat a la segona part. Però cap xut s’ha convertit en gol. Els nervis s’han apoderarat dels jugadors blaugranes, i als darrers instants del matx, l’Albacete ha estat a punt de marcar. El marcador no s’ha mogut del 0-0, però, i d’aquesta manera el Barça torna a Segona B després de pujar a Segona A ara fa 11 mesos.