El disseny definitiu de la nova samarreta del Barça

El portal especialitzat en samarretes de futbol ha filtrat la revolucionària samarreta que el conjunt blaugrana vestirà durant la temporada 2019/20

Samarreta del Barça 2019/20.

Samarreta del Barça 2019/20. | Footy Headlines

La samarreta que els jugadors del Barça vestiran durant la temporada 2019/20 ja agafa forma definitiva. Al setembre del 2018, el diari SPORT va revelar que el club culer tornaria a apostar per un disseny insòlit –després de canviar per primer cop en la història les franges verticals per horitzontals el curs 2015/16, el segon any de Luis Enrique a la banqueta del Camp Nou– i organitzaria els colors blau i grana per quadres, i no per línies. Aquest dijous, el portal especialitzat en equipacions de futbol, Footy Headlines ha filtrat el resultat final de la samarreta escacada molt semblant a la de la selecció croata que ha preparat Nike.

Samarreta del Barça 2019/20.
Pantalons del Barça 2019/20.

L’intent de modificació de l’escut que l’Assemblea de socis va tombar ja va demostrar que el Barça no es manté al marge de l’evolució dels clubs de futbol, que cada vegada s’apropen més al concepte de “marques”. Nike revolucionarà la samarreta del Barça, com ja va fer l’any 2015, amb l’objectiu de fer caixa. Els pantalons, d’altra banda, seran llisos i de color blau, mentre que Rakuten i Unicef continuaran estant presents en tots els partits dels culers.

Nou comentari