Món Esport
El cosí d’Abidal es mostra “preocupat” i vol esbrinar la veritat del cas
  • CA
Éric Abidal i el seu cosí després del transplantament | Twitter

El cas pel transplantament de fetge per part de Gérard Armand cap al seu cosí, Eric Abidal, segueix generant polseguera. Després que el cas es reobrís al gener, Armand ha parlat a ‘Le Parisien’, on ha mostrat la seva “incertesa” sobre un cas que el “preocupa”. El cosí de l’ex jugador assegura que vol esbrinar la veritat del que va passar. El passat mes de juliol, un mes després del nomenament d’Eric Abidal com a secretari tècnic del Barça, el diari ‘El Confidencial’ va publicar unes converses de Sandro Rosell amb un col·laborador on parlaven d’una possible compra il·legal d’un fetge per a Abidal. 

 

El cas va ser rebutjat a l’octubre per falta d’evidències, però es va reobrir el 30 de gener. Armand, un treballador en un magatzem d’una fàbrica de Tolosa, s’ha personat com a part civil a la causa per poder accedir al dossier informatiu del cas juntament amb el seu advocat, Jocelyn Momasso, i un advocat espanyol. “No tenia novetats del meu cosí des de l’octubre. He escoltat pels mitjans que les investigacions s’han reobert, però no sé per què. Volia tenir accés al fitxer perquè tinc una incertesa total. Necessito posar llum sobre aquest cas, perquè em porta de cap”, ha confessat Armand a ‘Le Parisien’. 

 

Preguntat per si hi ha algun aspecte que li molesti de l’actitud d’Abidal, Armand afirma que “l’Eric no em tranquil·litza. Des del transplantament del 2012 he tingut algunes novetats d’ell, però ha estat força irregular. Quan l’assumpte ha revifat el passat juliol, el meu telèfon no ha deixat de sonar. Era l’Eric. I des d’aleshores, res. No he tingut novetats d’ell fins al final de l’any, i d’allà, fins la reobertura del cas”. El cosí d’Abidal apunta que el secretari tècnic blaugrana li va proposar d’anar a veure amb ell l’Olympique de Lió-Barça del passat dimarts 19 de febrer, però aquest s’hi va negar. “Vaig refusar. A continuació, em va oferir venir a veure el partit de tornada al Camp Nou, però tampoc podia fer-ho degut a la meva feina”. 

 

Armand assegura que intentarà esbrinar la veritat del cas “per tots els mitjans”, fins al punt que si és necessari, assegura, testificarà. “Si cal que em facin proves de sang o comparar el que sigui amb l’Eric, ho faré també. L’estiu passat vaig fer una ecografia per assegurar-me que part del meu fetge s’havia eliminat, i era cert. Tots els dies des del passat juliol miro la bústia per si hi ha alguna convocatòria judicial, però de moment no hi ha res, estic a l’espera”. Preguntat per la seva opinió sobre aquest cas, assegura que no ho entén. “Estem en un món boig on tot pot passar. Ja m’he posat en tots els escenaris possibles. Quan arribo a casa al vespre, escric ‘Abidal’ al Google per veure si hi ha novetats. Hi penso tots els dies”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa