Sergi Roberto ha fet crac. Visiblement amb molèsties musculars des del minut 15, el polivalent jugador català s’ha acabat de trencar a tocar del descans. Ha forçat la màquina en una pilota dividida i la seva cuixa ha dit prou. Segons el primer diagnòstic, a l’espera de la ressonància magnètica a què se sotmetrà en les pròximes hores a Barcelona, Roberto pateix una ruptura fibril·lar del bíceps femoral de la cama dreta. El temps de baixa habitual per aquesta lesió és d’unes tres setmanes.

Sergi Roberto s’ha adonat ràpidament que no podia seguir. S’ha posat la mà a la cuixa i s’ha estirat sobre la gespa. Se li ha apropat Messi, que amb un gest l’ha consolat. Mai és agradable un trencament muscular. I menys en un futbolista que passava per un gran estat de forma i que precisament en el partit d’avui tenia un paper rellevant, actuant de quart migcampista com a fals extrem dret, per donar més control i possessió al Barça. En el seu lloc ha entrat Gerard Deulofeu, molt més profund però menys consistent a la medul·lar.

 

Roberto es perdrà segur el partit de dissabte contra el Sevilla al Camp Nou, i tot i l’aturada per seleccions és probable que tampoc jugui a Leganés a la Lliga el 18 de novembre ni el dimecres següent al camp de la Juve en la cinquena jornada de la Champions. En tot cas, Valverde no podrà comptar durant unes setmanes amb el seu jugador número 12. Sense ser titular fixe, el del planter té molts minuts i aquesta temporada ja ha actuat tant de lateral com d’interior i d’extrem.

“De 100 partits, en guanyaríem 95”

 

El partit contra l’Olympiakos ha acabat amb un insuls empat sense gols. Als punts hagués guanyat el Barça, que ha disposat de vàries ocasions, un parell de pals i ha dominat gairebé els 90 minuts contra un rival tancadíssim, sovint amb tots els jugadors darrera la pilota. “De 100 partits, en guanyaríem 95”, ha indicat Sergio Busquets abans d’abandonar el camp Giorgios Karaiskakis. El de Badia no ha donat per feta la classificació però ha destacat que la tenen molt encarrilada amb 10 punts per 7 de la Juve i 4 de l’Sporting quan queden 2 jornades. Curiosament, avui l’Olympiakos ha sumat el seu primer punt.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa