El club proposa el partit d’homenatge al Dream Team per al juny

L’última vegada que el Dream Team va trepitjar l’estadi del Camp Nou va ser el 10 de març del 1999. Aquell dia, l’equip que set anys abans havia aixecat la primera Copa d’Europa de la història del Barça es va vestir de curt, de taronja i sense l’escut del club, per ser aplaudit -de nou- per un camp que no oblidava la fita assolida. Ara, 25 anys després i amb la mort de l’ideòleg del Barça actual encara recent, la junta directiva del club ha volgut reiterar la voluntat de celebrar l’aniversari amb un nou partit d’homenatge que uneixi els herois de Wembley i tota una sèrie de llegendes d’aquella època.

El Barça ha volgut expressar de manera oficial la intenció de disputar aquest partit a finals del mes de juny, un cop acabades totes les competicions oficials de futbol, i amb l’escenari del Camp Nou com a condició impepinable. “No se’ns acut cap altres escenari que no sigui aquest”, ha manifestat el portaveu Josep Vives. A més, el club vol que l’homenatge es faci al conjunt de persones que van fer possible la consecució de la primera Copa d’Europa, inclosa la figura de l’expresident Josep Lluís Núñez.

 

“L’objectiu és implicar a totes les persones que van participar en aquella gran fita. En el rovell de l’ou hem de tenir-hi l’equip, l’staff tècnic i tothom qui hi treballava. Però també als membres de l’àrea social i de la junta directiva. Amb tots plegats volem celebrar aquesta efemèride i hi treballem de manera intensa”, ha afirmat Vives.

No desmenteix Salinas, però 

 

Dijous passat, un dels futbolistes emblemàtics d’aquell equip, Julio Salinas, va explicar als micròfons de RAC1 que la junta directiva “no veia la idea clara, perquè semblava que tinguessin por que l’estadi estigués buit, que la gent no hi aniria”. En resposta a aquelles paraules, Vives ha volgut fer expressar la il·lusió que genera el partit a la junta directiva. Estem en contacte amb els exjugadors i estem buscant la millor manera perquè se sentin còmodes i gaudeixin al màxim d’una gran celebració del barcelonisme, però sobretot seva. Repetim que ens agradaria celebrar-lo a finals de juny i comptem amb tothom”.Nou comentari