Món Esport
El CDR del Barça crida a omplir el Camp Nou d’estelades en el Clàssic
  • CA
Estelades durant un Clàssic al Camp Nou. | EFE

Els afeccionats del Barça volen tornar a aprofitar la repercussió mediàtica d’un Clàssic per donar a conèixer arreu la situació política que viu Catalunya. El Comitè de Defensa la República del Barça ha difós un comunicat a través de les xarxes socials en què ha fet una crida “a omplir el Camp Nou d’estelades per fer arribar l’escalf de l’afició blaugrana als presos polítics”.

 

 

El CDR, que considera que “els valors de la llibertat i la catalanitat formen part de la identitat del nostre club des de la seva creació, i són compartits per la seva massa social”, ha demanat que els seguidors que es desplacin al Camp Nou el pròxim dimecres per veure el partit entre els homes de Valverde i el Reial Madrid, corresponent a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei, “exhibeixin estelades al llarg del partit, però molt especialment al moment de la sortida dels jugadors i, com sempre, al minut 17:14 de cada part”.

 

El comunicat del CDR del Barça

 

“Fem una crida a tots els socis i seguidors del Barça a venir amb estelades al partit de Copa de dimecres dia 6 de febrer contra el Reial Madrid i a exhibir-les al llarg del partit, però molt especialment al moment de la sortida dels jugadors i, com sempre, al minut 17:14 de cada part acompanyats dels càntics “independència” i “llibertat presos polítics”.

 

Els valors de la llibertat i la catalanitat formen part de la identitat del nostre club des de la seva creació, i són compartits per la seva massa social. Divendres passat, dia 1 de febrer, un comboi policial s’emportava els nostres presos polítics cap a presons de Madrid, a l’espera de l’inici del judici de la vergonya, del judici contra la llibertat, la democràcia i la dignitat d’un poble.

 

Com a barcelonistes, en solidaritat amb tots ells, dimecres omplirem el Camp Nou d’estelades. Que tothom vingui al camp amb una estelada. I fem entrar els estels de la llibertat fins a les presons de Madrid on tenen segrestats els nostres presos i preses polítics, entre els quals hi ha el soci del Barça Quim Forn. Fem-los-hi arribar l’escalf de l’afició del Barça”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa