El cas Rosell se segueix desinflant: Un pèrit no aprecia les comissions il·legals que li atribueixen

L'economista Francisco Olmo assegura que les xifres en què es basa el Ministeri Fiscal per acusar l'expresident del Barça són "errònies"

Sandro Rosell, a l'Audiència Nacional.

Sandro Rosell, a l’Audiència Nacional. | EFE

El judici de Sandro Rosell no s’atura i se segueix desinflant. Aquest dimecres, el pèrit Francisco Olmo ha explicat a l’Audiència Nacional que no aprecia que l’expresident del Barça beneficiés Ricardo Teixeira en les quantitats que assegura la Fiscalia. L’economista ha reduït a la meitat les xifres traspassades de l’empresari català als comptes andorrans del brasiler amb motiu de les presumptes comissions que s’havien repartit per drets de partits.

 

Segons el fiscal, Rosell hauria acumulat 8,3 milions d’euros en comptes d’Andorra procedents de les empreses. No obstant això, segons el també censor jurat i auditor de comptes Olmo, que ha analitzat tota la documentació aportada per la policia andorrana, 5,8 aquests milions que va acumular l’exmàxim mandatari del Barça corresponen a la remuneració a Rosell per fer d’intermediari a través de la seva empresa de màrqueting esportiu BSM perquè la CBF cedís, a un grup audiovisual de l’Aràbia Saudita, els drets de 24 partits de la selecció brasilera de futbol.

 

El pèrit, sol·licitat per les defenses, ha mantingut en tot moment que ha apreciat “errors” en les xifres en què es basa el Ministeri Fiscal i ha aclarit que la resta de milions d’euros corresponen a altres contractes entre Rosell i Teixeira per drets de partits preolímpics. La conclusió final després de l’anàlisi dels comptes és, per tant, que la quantitat de diners que van ser transferits des d’Uptrend fins a quatre societats amb comptes a Andorra presumptament relacionades amb els acusats (que la Fiscalia manté que tenien com a destí final Teixeira) és de 4,1 milions d’euros i no de 8,3 com assenyala el fiscal.

Nou comentari